mbajtës për brushë të dhëmbëve -soft touch - turquoise 861478

12.99 €

Përshkrimi

Me hijesine e saj te thjeshte,kupa Soft per furqen e dhembeve ploteson te gjitha kerkesat .Dizajni dinjitoz me detaje fisnike qe rrit qdo banje moderne dhe me stil. Trajtimi I aksesoreve te banjos eshte I lehte dhe praktik.