enë për meze. koleksioni grana. dimensionet: (10x10x5cm)

3.50 €

Përshkrimi

Me formën e rrumbullakët dhe e strukturuar thellë,do të jetë aksesori i duhur në shërbimin tuaj, nëse dëshironi që ju do ta përdorni atë në tryezen tuaj.