mbajtës për brushë të dhëmbëve -ngjyre e bardhe 351034

12.99 €

Përshkrimi

Mbajtesi i brushave te dhembeve me prekje te bute Nova nga Zona Danimarka impresionon me pamjen e saj te thjeshte dhe te perjetshme.Prodhohet nga porcelani me butesi ne ngjyra te bardhe dhe I takon koleksionit te njejte te banjove te dizajnuar nga Thomas Dudzinski