mbajtës për brushë të dhëmbëve -ngjyre e zeze porcelain 851618

9.99 €

Përshkrimi

Ky filxhan per mbajtjen e brushave te dhembeve vjen nga seria Confetti nga Zona Danimarka.Filxhan per brusha te dhembeve ka nje diameter prej 5 cm dhe nje lartesi prej 12. 2 cm.Filxhan nga porcelani dhe me ngjyre te Zeze..