mbajtës për sapun nostalgia - bardhe 351065

8.99 €

Përshkrimi

Zona e Danimarkes paraqet gamen nostalgjike te orendive te banjes ne nje dizajne skandinav pa kohe.Qeramika e bardhe e fresket rrezaton pastertine dhe stilin.Nje game e thjeshte dhe e qendrueshme e bere nga qeramika me doreze/pompe te kromuar qe perputhet me shtepine klasike dhe ate moderne