mbajtës për sapun nova 351035

12.99 €

Përshkrimi

Pjate sapuni Nova nga Zona Danimarka impresionon me pamjen e saj te thjeshte dhe te perjetshme.Eshte prodhuar nga porcelani me prekje te bute dhe ne ngjyra te ndryshme dhe i takon koleksionit te banjes se njejte nga Thomas Dudzinski