peshqir 50x100cm. ngjyre e gjelbert 372017

11.99 €

Përshkrimi

Peshqir dushi i perbere 100 % nga pambuku. I bute dhe me ngjyre te plote e Gjelbert Ulliri.Me dimensione 50 x 100 cm