peshqir 70x140cm. e kaltert e erret 261053

11.99 €

Përshkrimi

Mbuloni dushin tuaj ne nje re te bute,Kjo eshte pikerishte ajo qe ju do te ndiheni me peshqir Turquoise,e cila eshte bere 100 % nga Pambuku. Peshqirja e banjes eshte e bute dhe me gezof, prandaj eshte nje partner ideal. Perveq kesaj, banjo juaj shton thekse ngjyrash te Kalterta te erret.Me dimensione 70 x140 cm