peshqir 70x140cm. ngjyre e gjelbert 261033

11.99 €

Përshkrimi

Mbuloni dushin tuaj me nje re te bute.Kjo eshte pikerishte ajo qe ju do te ndiheni me peshqir Turquoise, e cila eshte bere 100 % nga Pambuku. Peshqirja e banjes eshte e bute dhe me gezof ,prandaj eshte nje partner ideal. Perveq kesaj ,banjo juaj shton thekse ngjyrash te gjelberta. Me dimensione 70 x140 cm.