peshqir matt 100 * 50 361042

9.99 €

Përshkrimi

Peshqir Mat mban formen e saj, absorbues te larte dhe ngjyra pas larjes.Per shkak te motivit specifik ajo ruan formen e saj. 100 % Pambuk. 50 x 100 cm. Lahet ne 60 grade Celcius.