aksesorë për ruajtjen e ushqimit .koleksioni bolle (vogël) . material: qelqi. dimensionet: (6.5x6.5x8.7cm)

3.70 €

Përshkrimi

Ruajtja e ushqimit ka shumë rëndësi. Zgjedh këtë aksesorë për ruajtjen e duhur. E projektuar në tre madhësi të ndryshme, struktura ajrore e mbulesës bambu dhe natyraliteti i qelqit të lyer me dorë mundëson mbajtjen e të gjitha erëzave në një ambient të shëndetshëm dhe higjenik.