peshqir galzone - ngjyre e zeze 140cm) 231031

11.99 €

Përshkrimi

Mbuloni dushin tuaj ne nje re te bute.Kjo eshte pikerishte ajo qe ju do te ndiheni me peshqir Galzone , e cila eshte bere 100% nga Pambuku .Peshqirja e banjes eshte e bute dhe me gezof ,prandaj eshte nje partner ideal. Perveq kesaj ,banjo juaj shton thekse ngjyrash te zeza.Me dimensione 70 x 140 cm