peshqir zone- 100 * 50 352005

9.99 €

Përshkrimi

Peshqir Zone Clasicc mban formen e saj ,absorbues te larte dhe ngjyra pas larjes. Per shkak te motivit specifik ajo ruan formen e saj .100 % Pambuk. 50 x 100 cm.Lahet ne 60 g celcius.Ngjyre te gjelbert.