mbajtes për sapun dhe mbajtës për brushe te dhëmbëve mint 261025

12.99 €

Përshkrimi

Renia delikate e ngjyres qe gjendet ne pajisje te Galzone mund te kompletoje me te vertet nje banjo.Duke perfshire nje bombol me sapun dhe nje mbajtes furqe kjo eshte nje grup ideal , i perballueshem.Te dyja pjeset vijne ne nje te Gjelbert bashkekohore qe permban nje pompe kromi ne bonbol me vrima nxjerrese.Top i thjeshte per te mbushur me sapunet tuaj te preferuar te lengshem.