mbajtes për sapun dhe mbajtës për brushë të dhëmbëve - e kaltert e erret 261027

12.99 €

Përshkrimi

Renia delikate e ngjyres qe gjendet ne pajisje te Galzone mund te kompletoje me te vertet nje banjo.Duke perfshire nje bombol me sapun dhe nje mbajtes furqe kjo eshte nje grup ideal , I perballueshem.Te dyja pjeset vijne ne nje te Kaltert te Erret bashkekohor,qe permban nje pompe kromi ne bonbol me vrime nxjerrese.