mbajtes për sapun dhe mbajtës për brushë të dhëmbëve- e gjelbert261026

12.99 €

Përshkrimi

Renia delikate e ngjyres qe gjendet ne pajisje te Galzone mund te kompletoje me te vertete nje banjo.Duke perfshire nje bombol me sapun dhe nje mbajtes furqe kjo eshte nje grup ideal,I perballueshem.Te dyja pjeset vijne ne nje te Gjelbert Ulliri bashkekohore qe permban nje pompe kromi ne bonbol me vrima nxjerrese.Top i thjeshte per te mbushur me sapunet tuaj te preferuar te lengshem.