shportë e vogel për banjo (zeze) 861231

12.99 €

Përshkrimi

Banjo konsiderohet te jete nje nga dhomat me te ftohta .Shportat e zones luajne te gjitha ngjyrat ne mode qe do ti japin banjes tuaj ndjenjen e ngrohtesise dhe gezimit.Ngjyre te zeze. Shporte me dimension te vogel.