shportë për banjo baskets x2. d = 11cm. zeze 861509

13.99 €

Përshkrimi

Banjo konsiderohet te jete nje nga dhomat me te ftohta .Shportat e zones luajne te gjitha ngjyrat ne mode qe do ti japin banjes tuaj ndjenjen e ngrohtesise dhe gezimit.Ngjyre te zeze.Dimension 11 cm.