shportë për rroba për banjo turquoise 861581

12.99 €

Përshkrimi

Shporta shumefunksionale per banjo Turquoise eshte edhe e paloseshme.Rroba te sigurta.Polipropileni leht mund te recikolhet dhe eshte rezistent ndaj tretesve kimike,bazave dhe acideve.Eshte gjithashtu rezistent ndaj rritjes bakteriale.