shishe ashland/ e bardhë 1000-0456

19.99 €

Përshkrimi

Shishe për ujë e projektuar për jetesë aktive.Me një buton shtypës per hapje dhe mbyllje.Me buton kyqje për ti mbajtur larg bakteriet kur nuk është në përdorim.100% pa rrjedhje.Ngjyrë të bardhë