kangur shake & go- shishe fitnesi (720ml) 1000-0766

22.99 €

Përshkrimi

Specifike e kësaj shishe Kangur është hapëira qe ka për të ruajtur Id tuaj,paratë,kartën e kreditit dhe një celës-gjithëqka qe ju duhet të merrni me vete ne Palestër