aksesorë për ruajtjen e ushqimit . koleksioni bolle olla. material: qelqi. dimensionet: (11x11x10.5cm)

3.90 €

Përshkrimi

Ruajtja e ushqimit ka shumë rëndësi. Zgjedh këtë aksesorë për ruajtjen e duhur. E projektuar në tre madhësi të ndryshme, struktura ajrore e mbulesës bambu dhe natyraliteti i qelqit të lyer me dorë mundëson mbajtjen e të gjitha erëzave në një ambient të shëndetshëm dhe higjenik.