shishe uji

25.99 €

Përshkrimi

Shishe uji me një pastërti e bërë nga Contigo,shishe qelqi me guaskë prej silikoni dhe një kapak qeliku inox.Shishe uji me rrjedhje,dhe dorezë të përshtatshme për mbajtje.Me një arome të pastert Petale.Përmbatja 590 ml.Materiali:qelqi,silikoni,Lartësia 26.5 cm.Diametri 7cm.Ngjyra Roze.