termos byron 24720ml 1000-0625

26.99 €

Përshkrimi

Termos Byron është funksional I projektuar me një bollëk të karakteristikave plastike.Ka një ndërtim pa rrjedhje dhe pa derdhje të ndihmuar nga teknologjia SNAPSEAL e patentuar dhe ka një rezervuar të veqantë në mënyrë që ju mund të pini pijen tuaj të nxehtë