termos west loop-termos 470ml 1000-0580

29.99 €

Përshkrimi

Termos West LOOP është funksional i projektuar me një bollëk të karakteristikave plastike.Ka një ndërtim pa rrjedhje dhe pa derdhje të ndihmuar nga teknologjia SNAPSEAL e patentuar dhe ka një rezervuar të veqantë në mënyrë që ju mund të pini pijen tuaj të nxehtë