termos glaze silver 1000-0774

29.99 €

Përshkrimi

Termos Glaze Silver është funksional i projektuar me një bollëk të karakteristikave plastike.Ka një ndërtim pa rrjedhje dhe pa derdhje të ndihmuar nga teknologjia SNAPSEAL,me një rezervuar të veqantë që mundëson pirjen e pijës tuaj të nxehtë