termos metra transi (mat e zez ) 1000-0621

29.99 €

Përshkrimi

Termosi me ngjyrë Mat të Zezë është funksional I projektuar me një bollëk të karakteristikave plastike.Ka një ndërtim pa rrjedhje dhe pa derdhje të ndihmuar nga teknologjia SNAPSEAL,me një rezervuar të veqantë që mundëson pirjen e pijës tuaj të nxehtë