termos west respberry 1000-0016

29.99 €

Përshkrimi

Teknologjia e Termos e izoluar me vakum mban pijet tuaja të nxehta deri në 4 orë dhe të ftohtë deri në 12 orë.Kapaku I hapur I hapësirës lejon pastrimin e lehtë