termos thermal flask (1200ml) 1000-0769

44.99 €

Përshkrimi

Termos per udhetime të gjata,mban pijet e nxehta deri në 30 orë dhe të ftohta deri në 45 orë,e pajisur me izolim vakum.Qasje e lehtë,kthesa e qerekut e bënë këtë shishe të shpejtë dhe lehtë për tu hapur.Lehtësi për ta pastruar.