shportë për rroba 40l- e thurur e bardhë

29.99 €

Përshkrimi

Shport e thurur 40L,Ngjyre e bardhe,e qendrueshme dhe rehatshme.Perdoret per mbajtjen e teshave si dhe te ushqimeve te ndryshme.Plastika nuk do te shtremberohet nga ekspozimi I ujit.Ndertim I qendrueshem dhe fundi I lemuar parandalojne zhurmen e artikujve delikat.