shportë për rroba 57l katrore ngjyrë e kaltert

32.90 €

Përshkrimi

Shport e thurur 57L,katrore,ngjyre e Kalter e qendrueshme dhe rehatshme.Perdoret per mbajtjen e teshave si dhe te ushqimeve te ndryshme.Plastika nuk do te shtremberohet nga ekspozimi I ujit.Ndertim I qendrueshem dhe fundi I lemuar parandalojne zhurmen e artikujve delikat.