shportë për rroba 57l katrore e bardhë

32.90 €

Përshkrimi

Shport e thurur 57L,Katrore e bardhe,e qendrueshme dhe e rehatshme.Perdoret per mbajtjen e teshave si dhe te ushqimeve te ndryshme.Plastika nuk do te shtremberohet nga ekspozimi I ujit.Ndertim I qendrueshem dhe fundi I lemuar parandalojne zhurmen e artikujve delikat