jorgan ( 2 persona )-modeli: verde duvet madhësia: 140x200

79.98 €

Përshkrimi

Seti adaptues përfshinë mbushje të lehta 150 gsm dhe të rënda 250 gsm mbushje të jorganit për të përdorur veqmas ose së bashku kur është e nevojshme.E bërë me përzgjedhje të shkëlqyer materiale me Memo elastik,për të ndihmuar dhe siguruar gjumë të mirë cdo natë.Dimensionet 140x200