jastëk classic memosan madhësia: 50x70

39.98 €

Përshkrimi

A jeni duke kërkuar për një jastëk që do të ketë një formë klasike me veqori anatomike?Jastëku Dormeo Memory është i duhuri për ju.Jastëku Dormeo Memosan do të ju falë gjumë të thellë dhe relaksues.Përshtatet në formë perfekte me konturat e kokës tuaj dhe mbështet qafën tuaj për gjumë të mirë.