pasqyrë për tavolinë madhësia: 15cm

16.99 €

Përshkrimi

Aplikimi i make-up bëhet më i lehtë në pasqyrën e nivelit të Zonës. Pasqyra ka dy anët,një anë normale dhe një zmadhues .Përveq kësaj ,ajo është e këndëshme dhe mund të jetë e kërrusur,kështu që ju gjithëmonë keni pamje të përsosur për vetën tuaj.Diametër 15 cm.Ngjyrë të Zezë.