enë për meze. koleksioni: lateria .dimensionet:( 13.1x9x3.2 (madhesisa e vogël) 15.8x12x3.2 cm (madhesia e madhe)

4.40 €

Përshkrimi

Laterian mund të përdorni meqë ka dy madhësi, në gjalpë, mjaltë dhe krem (shërbim të mëngjes tuaj), dhe ju mund ta përdorni atë për meze të ndryshme.