set pjata 19 pjesë volare cadix

19.99 €

Përshkrimi

Ky grup i pjatave katrore kombinon shijen me një dizajne shumë modern.Bërë prej xhami të shkrirë,pllakat e bardha Luminarc ju ofrojnë disa avantazhe:Rezistencë e lartë ndaj goditjeve dhe gërvishtjeve.Rezistencë termike ndaj enëve tjera.Seti:6 Pjata të sheshta 26 cm.6 Pjata Super 22 CM. 6 Pjata ëmbëlsirash 20.5 cm.1 Tas sallate 24 CM