set filxhana 6 pjesë sosa

17.90 €

Përshkrimi

Me harmoninë e mrekullueshme të Bambus dhe porcelanit i kthejmë orët tuaja të kafesë në momente unike. SOSA - Set prej 6 personash të filxhanave kafës do të jetë e domosdoshme për bisedat tuaja me dizajnin elegant dhe kolltukun ergonomik.