aksesorë për ruajtjen e ushqimit .koleksioni bolle(vogël). material qelqi. dimensionet: (6.5x6.5x15.9cm)

4.90 €

Përshkrimi

Ruajtja e ushqimit ka shumë rëndësi. Zgjedh këtë aksesorë për ruajtjen e duhur. E projektuar në tre madhësi të ndryshme, struktura ajrore e mbulesës bambu dhe natyraliteti i qelqit të lyer me dorë mundëson mbajtjen e të gjitha erëzave në një ambient të shëndetshëm dhe higjenik.