aksesorë për ruajtjen e ushqimit. koleksion:i olle . material qelqi(vogël). dimensionet: (11x11x13cm)

4.90 €

Përshkrimi

Ruajtja e ushqimit ka shumë rëndësi. Zgjedh këtë aksesorë për ruajtjen e duhur. E projektuar në tre madhësi të ndryshme, struktura ajrore e mbulesës bambu dhe natyraliteti i qelqit të lyer me dorë mundëson mbajtjen e të gjitha erëzave në një ambient të shëndetshëm dhe higjienik.