aksesorë për ullinj. modeli: luiz - zeytinlik madhësia: 30cm

4.90 €

Përshkrimi

E projektuar për vendosjen e duhur të ullinjtëve tuaj natyralë. Me strukturën elegante dhe të thellë, Luiz do të jetë aksosori i domosdoshëm për tryezën tuaj.