aksesorë për vendosjen e salvetave. modeli: lola. dimensionet:( 11,5 x 5 x 15cm)

4.90 €

Përshkrimi

Aksesor ideal për salveta. Me strukturën e saj kompakt me një hapsirë të mjaftueshme dhe komplementare me konceptin bambu.