41001 kapëse e shpagetave

2.99 €

Përshkrimi

Darë prej qeliku Inox eshte nje realist i vertete- i përshtatshem për makarona,asparagus ,sallatë dhe shumë më tepër.Një klasik i domosdoshëm për qdo familje.Pesha e produtit 82 gr.Dimensionet e produktit: 19 x 10.8 x 1.8 cm.Gjatësia 19 cm.