set lugësh për përgatitje të ushqimit ( 4 pjesë ).modeli: ravioli fix. dimensionet: (7x7x30 cm)

3.99 €

Përshkrimi

Fiber Set Ravioli Fix (4pjesë), i përbërë nga katër produkte të ndryshme, ofron zgjidhje natyrore, të shëndetshme dhe ekonomike për përdorim në kuzhinën tuaj në sajë të çmimit të përballueshme dhe strukturës natyrore. Ravioli Fix, i cili është shumë i lehtë për t'u pastruar, do të sjellë elegancë në kuzhinë tuaj.