45821 qekan alu për mish

5.50 €

Përshkrimi

Qekan i mishit "Fackelman " është bërë prej aliazh alumini dhe është i pajisur me një dorezë të rehatshme të formës anatomike.Sipërfaqja e punës së cekiqit ka 2 anë:me dhëmbë të mëdhenjë dhe me dhëmbë të vegjël.Cekiqi do tju ndihmojë lehtë të rrihni mishin dhe ta bëni të butë,të lëngëshem dhe të shijshëm.Gjatësia e qekiqit 20 cm.