46981 derdhëse e shishës

1.99 €

Përshkrimi

Një bombol me vrimë nxjerrëse e përshtatshme qe ju lejon të derdhni lengjë në shishe.Shpërndarësi është bërë prej qeliku Inox dhe tape,i cili lejon përshtatje të lehtë në shishe të ndryshme.Lëngjet do të ruajnë freskinë dhe aromën e tyre.