680338 qërues i gjerë

3.99 €

Përshkrimi

Qerues i gjerë për pemë dhe perime.Ngjyrë argjend.Vegël kryesore e kuzhinës Premium për përdorim të përditshëm.Dorezë ergonomike për kapje të lehtë.Pesha 0.4 kg.Përmasat 24 x7 x 4 cm.