ndezës i gazit 14083

2.99 €

Përshkrimi

Gazi i guximshëm plastik është ideal për shtëpinë tuaj dhe do të sigurojë një mënyrë të sigurt dhe efektive për të ndezur zjarrin tuaj të gazit.Dizajni i rimbushjes do të thotë që ju do të jeni në gjendje ta përdorni këtë për kohë të gjatë.