pirun lara 24352

2.50 €

Përshkrimi

Kurorë gdhendje me cilësi të lartë për profesionistet e kuzhinës.Gjatësia totale: rreth 29 cm/gjatësia e tehut rreth 18 cm.Bërë në një copë.I fortë dhe i qëndrueshëm.Për kapjen e ushqimeve.