prerëse për pica 10cm 21698

5.50 €

Përshkrimi

Rrota për prerjen e picave ,me timonin e veqantë të prerjes dhe dorezën plastike të guximshme lejon një prerje të shpejtë, të përshtatshme dhe të lehtë të pizave.Kjo prerëse është bërë nga celiku Inox dhe është e qëndrueshme dhe fuqishme.Diametri i rrotave është rreth 10 cm,gjatësia e pergjitshme duke përfshirë dorezën e varur mat rreth 21.5 cm.